ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم! پرسپولیس صاحب کاشته‌زن جدید شد عدم اعتقاد هاشمیان به دو خرید درویش خبر همیشگی و تکراری: مصدومیت ارونوف! آسانی به‌دنبال فسخ قرارداد زودهنگام با گوانجو | مهاجم استقلال به‌زودی در تهران مخالفت باشگاه پرسپولیس با پوشیدن شماره ۲۴ توسط اوریه تأکید مجلس بر لزوم بازنگری در ساختار مدیریت باشگاه استقلال دروازه‌بان اسبق رئال به تهران رسید امیدواری آبی‌ها به گلر اسپانیایی | آدان مسلط در زمین و آسمان بیژن طاهری: ساپینتو خوش‌قلب است گرینوود، تیم ملی خود را تغییر می‌دهد رئال به دنبال ستاره پرتغالی پاری‌سن‌ژرمن مهاجم لیورپول در راه الهلال عربستان مظفری: بیرانوند ۲ سال دیگر با تراکتور قرارداد دارد ۴۰ میلیارد گندوز گم شد! برنده و بازنده‌های تابستانی لیورپول مهر تایید سازمان لیگ به میزبانی مشهد از بازی افتتاحیه لیگ برتر فوتبال اهدای مدال قهرمانی ملی‌پوش فوتبال ساحلی به موزه آستان قدس
سرخط خبرها

ترکیب خوفناک پاریس‌سن‌ژرمن| دست باز پوچتینو برای فتح لیگ قهرمانان

  • کد خبر: ۷۷۳۶۵
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
ترکیب خوفناک پاریس‌سن‌ژرمن| دست باز پوچتینو برای فتح لیگ قهرمانان
ترکیب تیم پوچتینو در فصل جاری، رؤیایی‌تر از همیشه شده و پاریس سن ژرمن از هم اکنون بخت نخست قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپاست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پروژه کهکشان‌سازی ناصر‌الخلیفی به بهترین شکل ممکن کامل شد. تابستان گرم پاریس با خرید‌های مالک‌PSG، حالا داغ‌تر از همیشه به نظر می‌رسد. واینالدوم، اشرف حکیمی، دوناروما، راموس و مسی، ستاره‌هایی بودند که در ماه‌های اخیر با یک پرواز اختصاصی به فرانسه آمدند و امضای نهایی را پای قراردادشان زدند.

 

ولخرجی‌های آقا‌ی مالک مطمئنا کار پوچتینو را برای فصل بعد سخت‌تر از قبل می‌کند، چراکه انتظارات از مربی آرژانتینی حالا به اوج خودش رسیده است و به نظر نمی‌رسد کسی کمتر از قهرمانی چمپیونزلیگ را از این تیم بخواهد. پوچتینو، اما برای چیدن ترکیب یازده‌نفره تیمش مطمئنا دچار سرگیجه خواهد شد، چرا‌که چیدن این‌همه ستاره کنار هم، مطمئنا کار چندان‌راحتی نیست.


خط دفاعی و مشکل مصدومیت ستاره‌ها

راموس به‌طور‌قطع بعد از گذراندن دوران مصدومیت در کنار مارکینیوش، کاپیتان باشگاه، در قلب دفاع مشارکت خواهد داشت؛ بدین‌معنی که پرسنل کیمپمبه، کاپیتان دوم PSG، به احتمال زیاد باید منتظر نوبت خود هنگام استفاده پوچتینو از سیستم چرخشی بماند، به‌ویژه که کهرر و دیالو نیز می‌توانند دفاع مرکزی را پوشش دهند. اشرف حکیمی گزینه نخست پوچتینو برای دفاع راست خواهد بود. تکلیف طرف دیگر خط دفاع چندان مشخص نیست؛ میچل باکر، مدافع هلندی، سال گذشته ۴۰ بازی برای PSG انجام داد، اما از آن زمان به او اجازه داده شده که به بایر‌لورکوزن بپیوندد.

 

به نظر می‌رسد انتخاب اول سرمربی آرژانتینی، خوان برنات باشد؛ اما باتوجه به مصدومیت فعلی این بازیکن، پوچتینو به سراغ گزینه‌های بعدی خواهد رفت. عبدو دیالو، مدافع سنگالی، که ۲ سال پیش از بورسیا‌دورتموند به پاریسی‌ها پیوست، به احتمال زیاد یکی از گزینه‌های پوچتینو در این پست خواهد بود؛ هر‌چند لیوین کورزاوا نیز برای بازی‌کردن در این پست روی نیمکت حاضر است. مانند وضعیت دفاع راست، احتمال می‌رود که PSG یکی از این ۳ گزینه دفاع چپ را محکوم به خروج از باشگاه کند.


بازگشت دی‌ماریا به خط میانی

واینالدوم نیز به رقابت فوق‌العاده نزدیک بین ۳ بازیکن برای پست میانی در خط هافبک باشگاه می‌پیوندد و مارکو وراتی احتمالا بیش از دیگر‌رقبا شانس بازی در نقش هافبک میانی را خواهد داشت. لئاندرو پاردس و ادریسا گایه، هافبک‌های کناری، نیز در کنار آندر هررا، هافبک سابق منچستریونایتد و دنیلو پریرا، بازیکن پرتغالی، از گزینه‌ها هستند؛ اما آنخل دی‌ماریا ممکن است با آمدن مسی در خط مقدم، در پست هافبک جلوزن عقب‌نشینی کند.

 

این ترافیک پاریسی‌ها در خط میانی به این معناست که جولیان دراکسلر و پابلو سرابیا که هر دو به‌ترتیب در سطح بین‌المللی برای آلمان و اسپانیا بازیکنانی تأثیرگذار هستند، ممکن است یا به کار خود در پاریس پایان دهند یا به کاهش نقش خود در تیم و با سیستم چرخشی رضایت دهند؛ همین‌موضوع درباره رافینیا، هافبک سابق بارسلونا، نیز صادق است.


خط آتش بی‌رقیب

امباپه، مسی و نیمار که هر ۳ در هر تیمی در جهان بازیکن ثابت خواهند بود، خط حمله پر‌ستاره PSG را تشکیل می‌دهند؛، اما بر‌خلاف دیگر‌مناطق تیم آن‌ها در خط حمله پاریسی‌ها چندان دست بازی برای انتخاب ندارند. مائورو ایکاردی در لیگ‌یک حضور برجسته‌ای داشته، اما مویز کین پس از زدن ۱۷‌گل در فصل گذشته به اورتون بازگشت؛ در‌حالی‌که دی‌ماریا نیز بیشتر به بازی در خط حمله عادت دارد.


هزینه ۲۸۰‌میلیون‌یورویی روی دست ناصر‌الخلیفی

داشتن چنین‌بازیکنانی برای ناصر‌الخلیفی، رئیس‌PSG، نه آسان بوده و نه ارزان. برای دستیابی به این هدف، او مجبور شده است که از زمان ورود به باشگاه، دسته‌چک خود را بردارد و هزینه‌های نجومی نقل‌و‌انتقالات و حقوق‌های میلیونی را بپردازد. پاری‌سن‌ژرمن این فصل سالانه حدود ۲۸۰‌میلیون یورو برای پرداخت حقوق فوتبالیست‌های تیم اصلی خود اختصاص خواهد داد؛ مبلغی که پرداختش از توان بیشتر باشگاه‌های جهان خارج است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->